DIN OUTDOOR EFTERSKOLE I JYLLAND

Lystruphave Efterskole byder som din outdoor efterskole i Jylland på en lang række spændende udfordringer i naturen. Med outdoor som profilfag her på efterskolen er du selv med til at bestemme hvilke aktiviteter du vil fokusere på, og du vil som del af et pragtfuldt fællesskab trodse alle slags vejr og blive kastet ud i sjove udendørs naturaktiviteter.

Du vil blandt andet kunne bygge tømmerflåder, klatre, samarbejde om at finde vej og overnatte i det fri, cykle på mountainbikes samt fiske og lave mad på bål – og meget mere! Det er kun fantasien, der sætter grænser.

 

 

Outdoor linje på efterskole

Her på din efterskole i Jylland giver vores outdoor linje dig en anden måde at lære på. Her kan du udfordre dig selv i naturen og samtidig være en del af et hyggeligt og positivt fællesskab.

Lystruphave Efterskole ligger i et fantastisk naturområde, som du vil udforske og blive en del af gennem de mange aktiviteter. Om du har været spejder siden barndommen, elsker at være aktiv ude eller blot er glad for naturen, så vil outdoor på efterskolen være en fantastisk måde for dig at lære i friske omgivelser som del af et fantastisk miljø. Her vil du gennem naturens udfordringer udvikle dit overblik samt evner og færdigheder i fællesskab med andre elever på outdoor linjen.

 

Kom med på lejr og ekspedition!

På Lystruphave forener vi teori og praksis, og gennem outdoor linjen vil du mærke din udvikling på egen krop. Udfordr dig selv i naturlige omgivelser og bliv dygtig til et væld af praktiske øvelser mens du nyder naturen i samvær med andre naturelskere. Er du til land eller til vands? Så har vi både et bjerg og hav af spændende og sjove aktiviteter til netop dig.

Elsker du at være udendørs? Så kom og vær med på den fedeste outdoor efterskole.