Sportsefterskole for ordblinde

Lystruphave Efterskole for ordblinde og sport. Vi har højt fokus på idræt som en af vores profilfag. Vi kaster os ud i sjove idrætsaktiviteter både ude i naturen og inde i skolens nye hal. Brænder du for idræt og bevægelse og ønsker du at finpudse teknik og lære om taktik, så kunne idrætslinje være noget for dig.

 

Kom godt i form med Lystruphave efterskole for ordblinde og sport

Her på idrætslinjen på Lystruphave efterskole for ordblinde og sport lægger vi stor vægt på at vores elever får alle de gode oplevelser, som sport kan byde på. Derfor er det vigtigt at være/komme i form, og vi arbejder også på at forbedre vores kondition i gennem året ved at starte næsten hver time med en løbetur i vores smukke skov. På denne måde kan du mærke udvikling klart på egen krop i dejlige omgivelser som del af et fantastisk miljø.

Fodbold efterskole for ordblinde

For os handler idræt ikke blot om at bevæge sin krop, men også om sund konkurrence samt mental aktivitet. Derfor har vi et klart fokus på sport, og der vil være masser af plads til både at spille fodbold samt at lave sine helt egne sportsgrene og idrætsaktiviteter med regelsæt dertil, og du vil også stifte bekendtskab med helt anderledes spil som eksempelvis Kin Ball. 

Elsker du fodbold eller vil du lave din helt egen sport?

Herudover vil vi også gennemføre adventure race, hvor der kombineres flere udholdenhedsdiscipliner med orienteringsløb og hold kan have sund konkurrence med hinanden i dejlige omgivelser. Efter aktiviteter vil vi også tage tid til at tage i wellness, og vi blander løbende den fysiske og mentale vækst med fortjent hvile.

Målene med vores efterskole for ordblinde og sport

Gennem undervisningen og vores mange konkurrencer og aktiviteter vil I:

  • Komme i forbedret form og forbedre den kropslige motorik.
  • Blive dygtigere inden for jeres favorit sportsgrene.
  • Arbejde målrettet med forståelse og udvikling af egne sport og regelsæt samt kunne formidle komplekse emner.
  • Være del af positive fællesskaber, hvor der plads til både samarbejde og sund konkurrence.

adventure race orienteringsløb